Styrsystem

Vad innebär det? och varför ska vi välja det?

Vad är ett styrsystem?

Ett styrsystem är en sammankoppling av olika komponenter, vi använder oss utav ett system som kopplas samman med en bus-kabel, genom denna kommunicerar vi och får olika delar att prata med varandra. Detta gör att vi kan styra allt i ditt hus!
Vi bygger våra system efter KNX-standard som har funnits i över 30år med över 380 olika tillverkare som erbjuder 1000-tals certifierade produkter. Alla passar tillsammans oberoende av fabrikat, detta gör att systemet aldrig går ur tiden och måste bytas ut. Det är driftsäkert och hållbart och det enda system som uppfyller kraven hos den europeiska och den internationella normen för fastighetsautomation.

Vad kan vi göra med ett Styrsystem installerat i vårat hem?

Med ett styrsystem installerat kan ni växa in i framtiden och alltid ha en modern anläggning, på köpet får ni BEKVÄMLIGHET, med en knapptryckning kan ni enkelt släcka eller tända hela huset, eller välja ett förprogrammerat scenario. När ni kommer hem får ni en god STÄMMNING när musiken startat automatiskt. En bra ÖVERBLICK genom en APP som förenklar och ger er möjlighet att styra kraft, belysning, solskydd, värme, ventilation.
Med styrsystemet kan du styra alla funktioner i hela huset från ett ställe eller på distans via Internet.

Vi har teknikpaketen till ert nya hus

Ett urval av vad som ingår i våra styrsystem

Upptäck kraften i vår exceptionella support – där varje kund är vår högsta prioritet. Vi arbetar hårt för att hålla absoluta toppklass, vilket garanterar en sömlös och tillfredsställande upplevelse för dig. Med Tekniskahus support får du inte bara produkter, du får en pålitlig partner som alltid står vid din sida. Upplev vår oöverträffade support – din trygghet är vår framgång!

Teknisk support

Elcentraler

TekniskaHus färdiga rack-lösningar. Våra paket, inklusive avancerade rack, erbjuder den perfekta grundstommen för att skapa ett teknologiskt avancerat hem. Med förprogrammerad precision och skräddarsydda konfigurationer får du en kraftfull och organiserad plattform. Ge ditt hem den infrastruktur det förtjänar – upplev TekniskaHus rack-lösningar idag!

Nätverk

Upptäck bekvämligheten med Control4-appen – din nyckel till ett smidigare och mer anslutet hem. Med Control4 ihop kopplat med knx så får du som kund ett komplett system. Styra ljud bild värme kyla belysning larm markiser gardiner porttelefoner mm

Visualisering

Ljud & Bild

en Modern tryckknapp från schneider med många möjligheter. Styr hela rummet med en knapp. med termostat för enkel reglering av värme

Funktionalitet

Maximera din hemtrygghet med våra KNX-kompatibla brandvarnare. Smidigt integrerade i ditt smarta hem, ger de en pålitlig och avancerad lösning för att skydda dig och dina nära. Få omedelbara varningar och fullständig kontroll direkt från din app. Investera i säkerhet, investera i trygghet – upplev våra brandvarnare för KNX idag

Säkerhet

Ljusstyrning

Ljudsystem